(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Vepřové plátky v tlakáči s omáčkou na přírodno
Potřebné ingredience
vepřové plátky, masox, nebo bujon klidně hovězí, koření-na steaky, grilovací, pepř, jaké máte rádi na maso, hořčici,mouku , vodu,olej, cibule
Postup přípravy
Vepřové plátky naklepeme spolu s kořením, dáme do tlakáče, kde jsme si dali olej a na kolečka nakrájenou cibuli a osmahneme ze všech stran, poté přilijeme vodu , dáme masox 1 kostku,a zavřeme tlakáč a vaříme asi 30-40 minut. Po té odděláme poklici a přidáme 1-2 lžíce hořčice a v hrnku si z mouky a vody uděláme záklechtku, čímž omáčku zahustíme, ještě chvíli povaříme a podáváme s rýží
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ladyduchess
(upraveno)
29. 4. 2013, 14:44
prosím o radu kolik dát vody do tlakového hrnce
mechule
(upraveno)
19. 4. 2010, 13:09
Výborné, dnes jsem uvařila a všichni mlaskali
ivete
(upraveno)
14. 4. 2010, 10:53
Petra Knechtova
(upraveno)
8. 1. 2010, 14:24
Mací, moc děkuju za mega rychlou a mňamozní mňamku
MacaNet
(upraveno)
8. 1. 2010, 16:45
@Petra Knechtova